感设计网

拥有高质量内容的建筑设计与室内设计行业门户网站

沉默冥想小屋 Silent Meditation Cabin

分享内容来自ULUN architects | Sharing from ULUN architects.

乌克兰 | Ukraine

区位图
区位图 ©ULUN architects

冥想室是一个完美的停站,任何一个人参加积极的社会和工作生活。这是一个伟大的选择,为一个即时度假,最好的是它的位置灵活性。由于这个特定项目的特性,您可以在任何需要的地方找到它,或者复制它。所有的结构部件都是预制构件,允许在制造大楼中组装舱室并将其转移到选定的位置,或直接在现场组装。

The Meditation Cabin is a perfect pit-stop for any person that takes part in active social and work life. This is a great choice for an instant getaway, and the best thing about it is the placement flexibility. Due to the characteristics of this particular project, you can locate it anywhere you need, or duplicate it. All the constructive parts are prefabricated elements that permit to assemble the cabin in the manufacturing building and transfer it to the chosen place, or whether to assemble it on the site directly.

立面图 ©ULUN architects
立面图 ©ULUN architects
©ULUN architects
楼层 ©ULUN architects
©ULUN architects
©ULUN architects
©ULUN architects
©ULUN architects

小隔间的平面呈矩形,边缘呈圆形,小屋本身也被拉长了。前立面由一扇带门的全景窗组成,允许坐在室内欣赏优美的景色。这是一个很好的手牵手的可能性,把小屋放在任何你想要的地方,你可以选择任何你觉得放松的景色。木质内饰营造出宁静的氛围。另一个使小屋更舒适的元素是柴火炉子。在功能上,它加热了水和一个小隔间,在美学上,劈啪作响的柴火将为冥想的孤独增添一种美妙的感觉。还有一个地方可以存放柴火。冥想小屋也将雨水用于家庭用途:由于内置的雨水容器,你可以在厨房的脸盆里使用雨水。还有一些架子可以存放不易腐烂的食物。

The cubicle has a rectangle-shaped floor plan with the rounded edges, and the cabin itself is elongated up. The front facade consists of a panoramic window with the door, which permits to gazing on an exquisite view while sitting inside. This goes well hand-by-hand with the possibility to place the cabin anywhere you want, you can pick any view you find relaxing. A wooden interior supports a calm atmosphere. Another element that makes the cabin even cozier is the firewood stove. Functionally, it heats up the water and a cubicle, and aesthetically, the crackling firewood will add a nice touch to the meditative solitude. There’s also a place where you can store the firewood. The Meditation Cabin also uses rainwater for domestic purposes: thanks to the built-in container for precipitation water, you can use it in the washbasin on the kitchen. There are also a few shelves where you can store the non-perishable food.

效果图©Vadym Mylostiuk
效果图©Vadym Mylostiuk
效果图©Vadym Mylostiuk
效果图©Vadym Mylostiuk
效果图©Vadym Mylostiuk
效果图©Vadym Mylostiuk

要到达休闲区,你需要爬上螺旋楼梯:这是一个自由的空间,你可以在这里冥想、喝茶、小睡、休息、睡觉,或者只是欣赏窗外的风景。小隔间里没有独立的卫生间,卫生间被设计成一个带有堆肥厕所的独立的小一层建筑。该建筑是节能的,因为80%的材料是环保的和可回收的,小屋还使用雨水,收集阳光。

效果图©Vadym Mylostiuk
效果图©Vadym Mylostiuk
效果图©Vadym Mylostiuk
效果图©Vadym Mylostiuk

LEAVE A RESPONSE