感设计网

拥有高质量内容的建筑设计与室内设计行业门户网站

Andina Notting Hill 餐厅与 Café-Bakery

感谢来自EL EQUIPO CREATIVO的分享 | Thanks for share from EL EQUIPO CREATIVO.

英国 伦敦 | London, United Kingdom

著名的秘鲁厨师马丁·莫拉莱斯(Martin Morales)和他的团队——酸橘汁腌鱼家族(Ceviche Family)联系了El EQUIPO CREATIVO,因为他们想在新餐厅里庆祝秘鲁的独特性。西班牙语格言“con mucho carino”,充满爱心,用奉献和爱生产和烹饪的传统是Andina餐厅和面包店的核心。

The renowned Peruvian Chef Martin Morales and his team, Ceviche Family, contact El EQUIPO CREATIVO because they wanted to celebrate the uniqueness of Peru in their new restaurant. The Spanish motto « con mucho cariño », with loving care, and the tradition of producing things and cooking with dedication and love is the core of Andina Restaurant and Bakery. 

©Jade Nina Sarkhe
©Jade Nina Sarkhe

简介 Introduction to Andina Notting Hill

创意过程始于与客户的秘鲁之旅,深入安第斯文化,从色彩、风味、传统以及最重要的Picanterias餐厅中获得灵感。Picanterias餐厅位于安第斯山脉社区的中心地带。
设计团队被这些人的家庭感、对细节的细心关注和充满激情的手工技艺所打动。Picanterias在设计的发展过程中确实起到了关键的作用。
考虑到这一遗产,建筑师致力于创造一个体现/人物化这些地方的真正价值的设计,可以把安蒂娜的客人带到秘鲁的厨师祖母的厨房。
他们试图将谨慎、简单和手工制作与伦敦的创意风格结合起来。
该项目位于伦敦诺丁山附近,由两个主要的美食空间组成。一边是餐厅,另一边是咖啡厅。

The creative process started with a trip to Peru with the client to dive into the Andean culture and get inspired by colors, flavors, traditions and most of all by Picanterias, the restaurant at the heart of communities across the Andes.
The design team was impressed by the sense of family, the careful attention to details and the passionate craftsmanship of these people. Picanterias indeed played a key role in the development of the design.
With this heritage in mind, the architects were committed to creating a design that embodies/ personifies the real values of these places, and that could transport the guests of Andina to a journey to the Chef grandmother’s kitchen in Peru.
They tried to mix discretion, simplicity and the handmade with London’s creative style.
The project, located in the neighborhood of Notting Hill in London, consists of two main gastronomic spaces. On one side, the Restaurant and on the other the Café-Bakery.

©Adrià Goula

设计 The Design

干净利落的设计注重传统材料,如木材、陶瓷、石材等,营造出独特温馨的氛围,以美味鲜活的食物为主要特色。

The clean design focuses on traditional materials like wood, ceramics, and stone and creates a unique and warm atmosphere where delicious and vivid food is the main character.

©Adrià Goula
©Adrià Goula

咖啡馆面包房和餐厅的内部都充满了光线,行人可以通过明亮的大窗户看到。

The interiors of the Café-Bakery, as well as the Restaurant, are filled with light and visible to the passers-by thanks to the large bright windows.

©Adrià Goula

餐厅 The restaurant

这个空间呼应了最传统的秘鲁Picanteria,一个家庭经营的餐厅成为烹饪中心和社区的社交空间。

This space echoes the most traditional Peruvian Picanteria, a family-run restaurant become the culinary hub and social space of the community.

©Adrià Goula

EL EQUIPO CREATIVO提出了一个没有过滤器的设计,开放式厨房是一个家庭风格的厨师餐桌,客人和街上的人都可以看到它。

该项目的核心参考了一个典型的厨房,有浅色的木架、悬挂的锅碗瓢盆、植物、花朵,背景是深橙色的乡村装饰,让人想起家庭壁炉。

EL EQUIPO CREATIVO proposed a design with no filters where the open kitchen, a home-style chefs table, is visible to guests and people in the street.

The core of the project references a typical kitchen with light wood shelves, hanging pots and pans, plants, flowers and a dark orange rustic finish in the background that recalls the domestic hearth.

©Adrià Goula

在这个熟悉的环境中,大表在定义空间时具有基本的重要性。在餐厅里,开放式厨房和后面的鸡尾酒柜台是两个焦点。

他们回忆起传统的大餐桌,这是一个共享的空间,在烹饪和客人品尝他们丰富多彩的饭菜之间。桌子采用木质结构,花岗岩台面参照典型的秘鲁餐桌。

In this familiar environment, large tables acquire fundamental importance in defining the space. In the Restaurant, there are two focal poles the open kitchen and the cocktail counter in the back.

They recall the big traditional kitchen table, a shared space between those are cooking and the guests tasting their colorful meal. The tables have a wooden structure with granite stone countertop reference to the typical Peruvian kitchen table.

顾客可以看到正在准备的菜肴,就像在大多数乡村野餐场所一样。

The white walls and poured cement floor emphasize the brightness of the restaurant and the authentic and pure simplicity of things well designed and handmade.

咖啡馆面包店 The Café-Bakery

这家咖啡馆的烘焙工艺很精湛。这个面包房,西班牙语的“panaderia”,被设计成一个充满魔力的世界,完全致力于微妙的制作艺术。

The Café-Bakery is all about craftsmanship. This bakery, « panaderia » in Spanish, is designed as an enchanted world entirely dedicated to the subtle art of making things.

©Adrià Goula

在这种背景下,陶瓦与木材的不同寻常的结合强调了手工制作的美感。

El EQUIPO CREATIVO想要在这个空间中创造一种工匠工作室的感觉,所以我们提出了自然材料和他们的纹理。例如,墙上有砖、木桌和粘土夸脱柜台。

In this context, the unusual combination of terracotta and wood stresses the handmade aesthetic.

El EQUIPO CREATIVO wanted to create a feeling of artisan workshop in this space, and so we proposed natural materials and played with their textures. For example, there are bricks on the wall, wood tables, and clay quarts counters.

©Adrià Goula

在咖啡面包店的入口处,有一个大酒吧,所有美味的糕点都在那里展示,在后面,顾客会看到糕点师在工作和烘焙的神奇发生的烤箱。

在Andina Bakery,陶器和糕点这两种工艺品紧密地结合在一起,架子上的陶瓷吊灯和瓷盘罐就是明证。

整个设计运用了西耶纳的色调,在座位上点缀了一些黄色,灵感来自安第斯山脉上微妙的世界。

At the entrance of the Café-Bakery, there is a big bar where all the delicious pastries are on display, and in the backside, the customers will see Pastry Chefs at work and the baking oven where the magic happens.

In Andina Bakery, two crafts like pottery and pastry are united in a close bond testified by the porcelain pendant lights and the ceramic plates and pitchers on the shelves.

The whole design plays on the hues of sienna with some splash of yellow on the seating inspired by the subtle world across the Andes.

©Adrià Goula
©Adrià Goula

立面 The façade

从外部看,安迪娜·诺丁山的外立面是对传统Cuzco建筑分层的现代诠释,石砌基座被赤陶和白色石膏制成的上部取代。

就像在室内设计中一样,充满活力的标志是唯一的元素,它将明亮的饰面分离开来,给立面增添了一点色彩。

From the outside, the façade of Andina Notting Hill is a modern interpretation of the layering of traditional Cuzco buildings where plinth in stone has been replaced with terracotta and the upper part made of white plaster.

Like in the design of the interior, the vibrant sign is the only element disconnecting the bright finish and giving a bit of color to the façade.

©Adrià Goula
©Adrià Goula

项目信息

项目地点: 157 Westbourne Grove London W11 2RS
客户: Martin Morales, Ceviche Family
项目面积: 150m² 

室内设计: EL EQUIPO CREATIVO

完成时间: 五月 2018

项目摄影: Adrià Goula and Jade Nina Sarkhel

Project Data

Location: 157 Westbourne Grove London W11 2RS
Client: Martin Morales, Ceviche Family
Floor Area: 150m² 

Interior Design by EL EQUIPO CREATIVO

Completed: May 2018

Photographer: Adrià Goula and Jade Nina Sarkhel

LEAVE A RESPONSE