感设计网

拥有高质量内容的建筑设计与室内设计行业门户网站

Basix总部

以色列,特拉维夫 / Tel aviv, Israel

Basix总部
Basix总部大堂 ©Amit Geron

Axelrod Design / Axelrod Architects为Basix办公室总部设计了室内设计,总部位于特拉维夫,为以色列和国外的食品行业进口和分销优质原材料。以成为一家以客户为导向的组织而自豪,该组织拥有灵活,动态的个性化服务和坚实的专业人士核心。Axelrod团队将这些公司价值观转化为灵活,动态的办公室设计。

Axelrod Design/Axelrod Architects designed the interiors for the Basix office headquarters, a company that imports and distributes quality raw materials for the food industry in Israel and abroad. Based in Tel Aviv, the company prides itself on being a client-oriented organization with flexible, dynamic personal service and a core of solid professionals. The Axelrod team translated these company values into a flexible, dynamic office design.

Basix总部大堂 ©Amit Geron
Basix总部大堂 ©Amit Geron
工作区 ©Amit Geron

新的室内设计采用了主要元素 – 三维条纹玻璃 – 将狭窄的中型办公空间转变为开放,微妙和广阔的办公空间。办公室由固定和移动的玻璃隔板分隔,以提供当今灵活办公空间的永久移动和不断变化的组合。

The new interior design incorporates a major element—three-dimensional striped glass—in order to transform a narrow, medium-sized office space into an open, subtle and expansive one. The office has been divided by fixed and moving glass partitions to provide for the perpetual movement and changing combinations of today’s flexible office spaces.

Basix ©Amit Geron
Basix ©Amit Geron

没有与玻璃隔板分开的门的定义,并且没有明确的开口定义。分隔元件滑过抛光的混凝土地板,根据需要暴露和隐藏工作空间,并在外面的天际线景观上提供不断变化的外观,模糊公共空间,办公室和阳台之间的界限。

There is no definition of doors separate from glass partitions, and there is no unambiguous definition of openings. The partitioning elements slide across the polished concrete floor, exposing and concealing workspaces as needed and providing a changing outlook onto the skyline view outside, blurring the lines between public space, offices and balcony.

Basix ©Amit Geron
Basix ©Amit Geron

长方形的空间设计成提供用作办公室中枢的主要公共空间。这个公共脊柱漂浮在办公区中间,包括休息区,小厨房和中央会议台。滑动玻璃面板可实现动态透明度,并增强运动和光线的体验。通过解决天际线的视野来扩展空间,设计也连接在内部,暗示通过半透明玻璃面板看到的内部空间。就像摄影曝光的变化光线一样,半透明条纹玻璃的运动,阴影和光线照射在空间中放置的家具,原始照明灯具与分区几何形状相关。

The narrowly shaped floorplate is configured to provide a main public space that serves as the spine of the office. This public spine floats in the middle of the office space, including a seating area, kitchenette and a central meeting desk. The sliding glass panels enable a dynamic transparency and intensify the experience of motion and light. Extending the space by addressing views of the skyline beyond, the design also connects within, hinting at internal spaces seen through translucent glass panels. Like the changing light for a photographic exposure, the motion of the translucent striped glass, casts shadow and light against furniture placed in the space, and raw lighting fixtures correlate to the partitioning geometry.

办公室公共区域
公共区域 ©Amit Geron
会议区
会议区 ©Amit Geron
休息区 ©Amit Geron
休息区局部 ©Amit Geron

该室内设计通过自然光线和人们穿梭工作空间的轨迹而重新定义。

The interior design is redefined throughout the day by natural light and the movement of people across their workspace.

自然光线的透入 ©Amit Geron

室内设计:Irit Axelrod 
项目名称:Basix 总部 
项目面积:250 sq. m.
竣工时间:2018

Interior Design | Irit Axelrod
Project Name | Basix HQ
Project Area | 2500 sq. ft.
Completion date  | 2018

LEAVE A RESPONSE