感设计网

拥有高质量内容的建筑设计与室内设计行业门户网站

波士顿海港世界贸易中心

Schmidt Hammer Lassen(SHL) News

著名的68500平方米混合使用项目将吸引更多的波士顿人和游客到联邦码头,历史上是一个主要的海上枢纽,创造一个新的海滨目的地。

The prominent 68,500-square-metre mixed-use project will draw more Bostonians and tourists to Commonwealth Pier, historically a major maritime hub, by creating a new waterfront destination

街景效果图 ©SHL
海港世界贸易中心 ©Cityscape Digital for Pembroke

丹麦建筑公司schmidt Hammer Lassen Architects正在设计海港世界贸易中心(Seaport World Trade Center),这是一个位于波士顿充满活力的海港区联邦码头(Commonwealth Pier)的大型多功能开发项目。现有的场地在1901年竣工时曾是世界上最大的码头建筑,将进行改造,包括现代化、灵活的办公空间;新的零售、餐饮和公共设施;以及动态事件空间。国际房地产顾问彭布罗克借鉴了施密特·哈默·拉森(Schmidt Hammer Lassen)和波士顿建筑公司CBT的设计专长,设计了适应性再利用项目,在引入新材料、增加采光和新的连接点的同时,保持了基地的历史原址。

Schmidt Hammer Lassen合伙人兼设计总监克里斯蒂安•阿尔马克(Kristian Ahlmark)表示:“海港世界贸易中心(Seaport World Trade Center)有着悠久的历史,希望成为快速发展的海港地区的中心组成部分。”“这个项目不仅仅是重新设计一座建筑。每天都有成千上万的人来利用这座建筑及其周围的广场、庭院和人行道,这就成为了一项总体规划任务。

联邦码头(Commonwealth Pier)曾是一个繁忙的停靠港,各种大小的货运和客船使其成为波士顿海运历史上不可或缺的一部分,目前这里是企业办公室、商店和餐馆的所在地。重建将改善整个场地的公众访问,大大扩展零售产品,提高场地的弹性和可持续性。

彭布罗克负责设计和开发的高级副总裁安德鲁·丹克沃斯(Andrew Dankwerth)说,“作为目前蓬勃发展的海港地区的先锋开发项目,海港世界贸易中心(Seaport World Trade Center)的复兴项目要求进行建筑设计,激活滨水区域,彰显建筑的独特性。”“Schmidt Hammer Lassen通过整合整个场地的公共领域空间,丰富了工作场所、活动和零售用途——这是一个充满活力的新联邦码头的基本元素。”

Danish architectural firmSchmidt Hammer Lassen Architects is designing the Seaport World Trade Center, an expansive mixed-use development on Commonwealth Pier in Boston’s vibrant Seaport District. The existing site, once the largest pier building in the world upon its completion in 1901, will transform to include modern, flexible office space; new retail, dining, and public amenities; and dynamic event space. International real estate advisor Pembroke drew upon the design expertise of Schmidt Hammer Lassen along with Boston-based architectural firm CBT for the adaptive reuse project that maintains the site’s historic origins while introducing new materials, increased daylight, and new points of connectivity.

“The Seaport World Trade Center has a rich history and the ambition to become a central component of the rapidly developing Seaport District,” said Kristian Ahlmark, Partner and Design Director at Schmidt Hammer Lassen. “This project is about more than redesigning a building. It becomes a masterplanning task as thousands of people will utilize the building and its surrounding plazas, courtyards and walkways each day.”

Commonwealth Pier, once a busy port of call where freight and passenger ships of all sizes made it an integral part of Boston’s maritime history, currently houses corporate offices, shops and restaurants. The revitalization will improve public access throughout the site, greatly expand retail offerings, and enhance site resiliency and sustainability.

“As a pioneer development in the now thriving Seaport District, the Seaport World Trade Center revitalization project demanded an architectural design that would activate the waterfront location and celebrate the uniqueness of the building,” said Andrew Dankwerth, Senior Vice President, Design & Development for Pembroke. “Schmidt Hammer Lassen enriched the workplace, event, and retail uses by integrating public realm spaces throughout the site – fundamental elements of a vibrant new Commonwealth Pier.”

海港世界贸易中心 ©SHL
海港世界贸易中心 ©Cityscape Digital for Pembroke

灵活的工作场所,充满活力的户外生活

海港世界贸易中心(Seaport World Trade Center)将包括新的商业办公空间,旨在增加自然光和景观的灵活性和创造性。完工后,金融服务公司富达投资(Fidelity Investments)将完全占据办公空间。

“我们对海港世界贸易中心的部分雄心是通过在整个建筑中创建视觉连接,以及更开放、可访问的公共空间,创建一个连接办公生活和日常城市生活的建筑,”Ahlmark说。

在整个发展过程中,15,200平方米的新及增建户外公共空间,包括庭院、走道、绿色休憩空间和一个大广场,将邀请办公室职员和市民到码头。新落成的公众海旁广场,占地二千三百平方米,位于码头西南角附近,将会成为码头的中央汇合点。从概念上设计,广场提供了一个开放、灵活的户外空间,能够容纳全年的活动,并点缀着树木,定制的座位元素,以及可移动的桌椅区域。

沿着整个项目的周边是港口步道,这是一条铺有路面的步行道,可以看到波士顿市中心、东波士顿和波士顿港的景色。定制的座位元素与集成的植物和照明将排列在人行道上,偶尔扩展到建筑立面的壁龛处。每个独特的利基将提供公共座位,庇护区,标牌,并连接到零售和餐饮。

沿着海港大道的步行体验将得到改善,在标志性的高层建筑的上层和底层增加4180平方米的新的零售空间,以及增加与海港世界贸易中心上层的连接。

A flexible workplace connected to vibrant outdoor life

The Seaport World Trade Center will include new commercial office space designed for flexibility and creativity with increased natural light and views. Financial services firm Fidelity Investments will fully occupy the office space upon completion.

“Part of our ambition for Seaport World Trade Center was to create a building that intertwines office life and everyday city life by creating visual connectivity throughout the building, and more open, accessible public spaces,” explained Ahlmark.

Throughout the development, 15,200 square metres of new and enhanced outdoor public space including courtyards, walkways, green rest spaces, and a grand plaza, will invite office workers and the public onto the pier. The new 2,300-square-metre public waterfront plaza located near the southwest corner of the site will become the pier’s central gathering point. Conceptually designed, the plaza provides an open, flexible outdoor space able to accommodate year-round events, and is dotted with tree planting, custom seating elements, and areas for moveable tables and chairs.

Running along the entire perimeter of the project is the Harborwalk, a paved pedestrian path that provides views to downtown Boston, East Boston, and the Boston Harbor. Custom seating elements with integrated planters and lighting will line the walkway that expands occasionally at niches cut into the building’s facade. Each unique niche will provide public seating, sheltered areas, signage, and connectivity to retail and dining.

The pedestrian experience along Seaport Boulevard will improve with the addition of 4,180 square metres of new retail space across the upper and ground floors of the iconic Headhouse structure, as well as increased connectivity to the upper level of the Seaport World Trade Center.

保护波士顿的海上历史

施密特·哈默·拉森(Schmidt Hammer Lassen)设计海港世界贸易中心(Seaport World Trade Center)的目的是保护该建筑中许多丰富的历史元素。头部的石拱和檐口将保持完整。为了体现建筑北部延伸部分的工业风格仓库特征,立面将通过暴露原有结构的柱子和柱子连接来庆祝建筑的独特结构。随着幕墙和其他轻质材料的引入,建筑将与周围环境无缝融合。该码头预计将于2020年初动工,在建设期间和建成后,海上活动还将继续。

海港世界贸易中心将纳入场地弹性措施,以应对潮汐上升和风暴强度预计带来的挑战。该项目拥有LEED Gold认证的可持续发展目标,是施密特·哈默·拉森在美国的第二个项目。2018年12月,该公司位于密歇根州底特律的Monroe block多功能项目破土动工。

Preserving Boston’s maritime past

Schmidt Hammer Lassen’s design intent for Seaport World Trade Center is to preserve many of the rich historic components of the building. The stone arches and cornice of the Headhouse will remain intact. To draw out the industrial-style warehouse character of the building’s northern extension, the façades will celebrate the building’s unique structure by exposing columns and column connections from the original structure. With the introduction of curtain wall and other lightweight materials, the building will integrate seamlessly into its neighborhood context. Maritime activity will also continue along the pier during and after construction, which is expected to begin in early 2020.

The Seaport World Trade Center will incorporate site resiliency measures to meet the challenges anticipated from rising tides and storm intensity. The project has a sustainability target of LEED Gold certification and is Schmidt Hammer Lassen’s second U.S. project. In December 2018, the firm’s Monroe Blocks mixed-use project in Detroit, Michigan broke ground.

项目客户

Pembroke Real Estate, LLC

建筑设计

Schmidt Hammer Lassen Architects

主管系统结构设计师

CBT Architects

立面设计

Sasaki

项目面积

68,500 m2

项目竞标

International invited competition, 2017

项目进度

Ongoing

效果图

Cityscape Digital for Pembroke

Client

Pembroke Real Estate, LLC

Design Architect

Schmidt Hammer Lassen Architects

Executive Architect

CBT Architects

Landscape Architect

Sasaki

Building Area

68,500 m2

Competition

International invited competition, 2017

Status

Ongoing

Visuals

Cityscape Digital for Pembroke


LEAVE A RESPONSE