感设计网

拥有高质量内容的建筑设计与室内设计行业门户网站

充分利用普吉特海湾一览无余的景色,主要住宅位于陡峭倾斜的山坡上的一个小高原上。 ©Kevin Scott

圣胡安群岛的私人度假别墅

感谢Hoedemaker Pfeiffer的分享 | Thanks for share Form Hoedemaker Pfeiffer

美国, 华盛顿圣胡安群岛,伊斯特桑德 | Eastsound, United States

普吉特海湾的景观。©Kevin Scott
普吉特海湾的景观。©Kevin Scott

该项目的业主来到Hoedemaker Pfeiffer,寻找一个私人度假胜地,这个休闲场所的灵感来自于几十年前在阿巴拉契亚山区因火灾而失去了的珍贵石头和木屋。 设计公司的任务不是重建它,而是在太平洋西北地区赋予其精神新形式。 设计团队从圣胡安群岛的偏远地区获取灵感,将该项目视为一系列从岩石环境中自然生长的简单石块。 从这个概念出现了一个主你感觉和一个辅空间,每个都响应自己独特位置。 他们一起为朋友和家人提供舒适的住宿,同时为主人的主人提供庇护。

充分利用普吉特海湾一览无余的景色,主要住宅位于陡峭倾斜的山坡上的一个小高原上。 一侧的观景机会和另一侧的道路建议有一个石头底座和石墙,形成房屋的底部和后部。 一对厚厚的石墙与壁炉在家居内部一起升起,增强了概念,将主层分为公共和私人领域,侧面是中央石楼梯。

The owner of this property came to Hoedemaker Pfeiffer looking for a personal retreat inspired by a treasured stone and wood home lost to fire decades earlier in the hills of Appalachia. The design firm’s task was not to recreate it but rather to give its spirit new form in the Pacific Northwest. Taking inspiration from its remote site in the San Juan Islands, the design team conceived of the project as a series of simple stone volumes growing naturally from their rocky surroundings. From that concept emerged a main house and a guest house, each responding to its own unique location on the site. Together they provide friends and family comfortable accommodation while offering a sanctuary for the owner at the main home.

Taking full advantage of sweeping views of Puget Sound, the main home is sited on a small plateau high on top of a steeply-sloping hillside. The view opportunity on one side and the road on the other suggested a stone plinth and stone wall to form the base and rear of the house. A pair of thick stone walls with fireplaces rising together within the home’s interior enhance the concept, separating the main level into public and private realms and flanking a central stone staircase.

充分利用普吉特海湾一览无余的景色,主要住宅位于陡峭倾斜的山坡上的一个小高原上。  ©Kevin Scott
充分利用普吉特海湾一览无余的景色,主要住宅位于陡峭倾斜的山坡上的一个小高原上。 ©Kevin Scott
宾馆的主要入口通过一个简单的全高开口切入石头的北立面,方便进入项目的公共空间。©Kevin Scott
辅空间的主要入口通过一个简单的全高开口切入石头的北立面,方便进入项目的公共空间。©Kevin Scott
主屋内有一对厚厚的石墙,将主楼层分为公共和私人区域,侧面是中央石楼梯。©Kevin Scott
主空间内有一对厚厚的石墙,将主楼层分为公共和私人区域,侧面是中央石楼梯。©Kevin Scott

一个充满光线的木结构栖息在低矮的石头底座上,营造出一种细致入微的感觉。 一个简单的棚屋顶覆盖了亭子前方,以防止南部夏季的阳光,同时为上面的光伏阵列提供优质的房地产。 冬季的光线反过来穿过建筑物南立面不断穿过的玻璃墙,深入主要的生活空间。

A light-filled wood structure perches atop the low stone base, creating a nuanced sense of enclosure. A simple shed roof covering the pavilion tips low in front to protect from the southern summer sun while offering prime real estate to a photovoltaic array above. Winter light in turn penetrates deep into the main living spaces through a wall of glass running continuously across the building’s south elevation.

厨房 ©Kevin Scott
厨房 ©Kevin Scott
 厨房面向海景 ©Kevin Scott
厨房面向海景 ©Kevin Scott

在木制凉亭后面和建筑物后部的石墙内是更实用的空间。由相反方向倾斜的较小棚屋保护,木质凉亭与这些二级程序元素之间的相对高度差异使得一致的北极光可以通过一系列天窗渗入主要生活空间,这也允许温暖的释放在结构的背风面上空气很高。

Behind the wood pavilion and within the stone wall at the rear of the building are more utilitarian spaces. Protected by a smaller shed roof pitched in the opposite direction, the relative height difference between the wood pavilion and these secondary program elements allows consistent north light to flood into the primary living spaces via a series of clerestory windows, which also allow the release of warm air high on the leeward side of the structure.

主空间厨房 ©Kevin Scott
主空间厨房 ©Kevin Scott
厨房细节 ©Kecin Scoit
厨房细节 ©Kecin Scoit
餐厅 ©Kevin Scott
餐厅 ©Kevin Scott

辅空间的选址虽然漂亮,但也面临着巨大的挑战。客房的概念始于一个石头塔设置在小圆形包裹的中心附近。它高高地矗立在陡峭的坡度之上,就像一个三维的基准面。功能程序元素刺穿每个塔的墙壁,以独特的效果。楼梯由大窗户下方的混凝土基座组成,从石头中显露出来。它在周边设置了木质屏风,以平衡自然光和隐私。主条目出现在属性的高端。它通过一个简单的、通高的开口切割到石头体块的北部立面,提供了进入项目公共空间的便利。钢制的天篷使它与众不同,从内部延伸到外部。一旦进入入口对面的观景台,就会提供一种完全不同的体验。巨大的空间延伸,悬臂远远高于地面,它提供了普吉特湾的景色,这是令人兴奋的,因为它是美丽的。

The site for the guest house, while beautiful, came with significant challenges. The concept for the guest house begins with a stone tower set near the center of the small circular parcel. Rising high above steeply-sloping grade, it acts as a three-dimensional datum. Feature program elements puncture each of the tower’s walls to unique effect. The stair, comprised of a concrete base below large casement windows, emerges from the stone. It incorporates a wood screen around its perimeter to balance natural light with privacy. The main entry occurs at the high side of the property. It offers ease of access to the project’s public spaces through a simple, full-height opening cut into the stone volume’s north elevation. A steel canopy gives it distinction, extending from interior to exterior. Once inside the view deck opposite the entry provides a very different experience. Extending the great room while cantilevering far above grade, it affords a view of Puget Sound that is as thrilling as it is beautiful.

俯瞰普吉特海湾日落时分。©Kevin Scott
俯瞰普吉特海湾日落时分。©Kevin Scott

餐厅,从石塔延伸出来的另一个元素,被设想成一个三面玻璃物体漂浮在森林里。它提出了多种技术挑战。两根钢梁承载着它的全部重量,延伸到室内地板系统的深处,使房间能够悬臂。从地板到天花板的玻璃以最小的干扰包裹着外部。然而,也许最具挑战性的是需要保护附近的树木。没有树,这个房间的目的就会落空。考虑到这一点,设计团队开发了定制的挡土墙,能够避免关键的根部区域,保护位于餐厅外围几英尺的树木。

The dining room, another element extending from the stone tower, was conceived as a three-sided glass object floating in a forest of trees. It presented multiple technical challenges. Two steel beams carry its entire weight and extend deep into the interior floor system to allow the room to cantilever. Floor-to-ceiling glass wraps the exterior with minimal interruption. Perhaps most challenging of all, though, was the need to preserve nearby trees. Without the trees the room’s purpose would be defeated. With that in mind the design team developed custom retaining walls capable of avoiding critical root zones, preserving trees located a few feet from the dining room envelope.

宾馆的餐厅被设想为漂浮在树林中的三面玻璃物体。© Kevin Scott
宾馆的餐厅被设想为漂浮在树林中的三面玻璃物体。© Kevin Scott

住宅的低层容纳了更多的私人空间。两个小卧室,一个共享浴室,和适度的实用空间都包含在石材基准的周边。在外部,混凝土天井提供了受保护的室外空间下方的餐厅漂浮在上面。它提供了一个次要入口以及自己独特的视图体验。

The lower level of the home plays host to its more private spaces. Two small bedrooms, a single shared bath, and modest utility spaces are all contained within the perimeter of the stone datum. At the exterior a concrete patio offers protected outdoor space below the dining room floating above. It provides a secondary entry as well as its own distinct view experience.

浴室 ©Kevin Scott
浴室 ©Kevin Scott

建筑设计: Hoedemaker Pfeiffer
项目地点: 华盛顿圣胡安群岛
设计团队: Steve Hoedemaker, Tim Pfeiffer, Todd Beyerlein
完成年份: 2017
项目面积: 415㎡

Architects: Hoedemaker Pfeiffer
Location: San Juan Islands, Washington
Design Team: Steve Hoedemaker, Tim Pfeiffer, Todd Beyerlein
Project Year: 2017
Project Area: 4,463 SF

LEAVE A RESPONSE