感设计网

拥有高质量内容的建筑设计与室内设计行业门户网站

©Luke Hayes

皇家公园售货亭 | Mizzi Studio

©Luke Hayes
©Luke Hayes

Mizzi Studio为皇家公园设计的一系列零售亭中的第一个已在伦敦绿色公园开业.

The first of a series of kiosks by Mizzi Studio for the Royal Parks has opened in Green Park, London

©Luke Hayes

由Mizzi工作室代表Colicci在伦敦皇家公园的突出位置设计的第一间售货亭,在Green Park的Ritz Corner开放。另外8个亭将在冬季开放,最终将于2019年春天在蛇形桥(Serpentine Bridge)上开设一家同样由Mizzi Studio设计的地标性咖啡馆。

The first of a family of kiosks, designed by Mizzi Studio on behalf of Colicci for prominent locations in the Royal Parks in London, has opened at Ritz Corner, Green Park. Eight more kiosks will open during the winter, culminating with the opening of a new landmark cafe, also designed by Mizzi Studio, on the Serpentine Bridge in spring 2019.

©Luke Hayes

这些零售亭被设计成一个个体形式的家庭,它们的设计语言中是统一的,有一个360度的雕塑树冠,像树的树冠一样膨胀,创造了一个可识别的轮廓。有机体量遵循一个连续的形状,不同程度的曲率和不同的包层剖面,为表面提供了对比性纹理。

The kiosks are conceived as a family of individual forms that are united in their design language, with a 360-degree sculptural canopy that swells out like a tree’s crown, creating a recognisable silhouette. The organic-inspired volumes follow a continuous shape with varying degrees of curvature and differing cladding profiles that provide contrasting textures to the surface.

©Luke Hayes

Mizzi工作室与Colicci一起探索了公园的历史,并根据各自场地的历史和细微差别定制了新咖啡馆的每个亭的设计,以创造新的游客体验,并使茶点成为整个公园之旅不可或缺的一部分。

Together with Colicci, Mizzi Studio explored the parks’ heritage and has tailored the design of each kiosk of the new cafe to the history and nuances of its respective site, to create new visitor experiences and make a refreshment stop an integral part of a journey through the parks.

效果图 ©Luke Hayes

圣詹姆斯公园(St James’s Park)标志性的马蹄形折弯亭(Horse Shoe Bend kiosk)可以看到白金汉宫(Buckingham Palace),它将覆盖管状黄铜,并反射托马斯布罗克(Thomas Brock)维多利亚女王纪念堂(Queen Victoria Memorial)上装饰的华丽贵金属,而其余亭子的木质覆层选择则取决于与公园环境的关系。汤姆·拉夫菲尔德正在用蒸汽压弯橡木桶。在整个设计中使用了高质量的材料,从可持续的橡木到氧化铜、新铜、不锈钢和黄铜。

The flagship Horse Shoe Bend kiosk in St James’s Park, in view of Buckingham Palace, will be clad in tubular brass and mirror the ornate precious metals that adorn Thomas Brock’s Queen Victoria Memorial, while the choice of timber cladding for the rest of the kiosks rests on the relationship with the park environment. Tom Raffield is steam-bending the oak cladding. High quality materials have been used throughout the design, from sustainable oak to oxidised copper, new copper, stainless steel and brass.

调味品窗口 ©Luke Hayes

Mizzi Studio的设计也考虑到了空间的使用、能源效率和废物处理等实用性。后面的入口留出了亭的两侧,可以提供微妙和高效的服务功能,包括集成的垃圾箱和调味品窗口。

Mizzi Studio’s design also takes into consideration the use of space, energy efficiency and practicalities such as waste disposal. A rear entrance leaves the sides of the kiosk available for subtle and efficient service features, including integrated bins and condiment holders.

蛇形桥咖啡馆 ©Luke Hayes

新地标咖啡馆将于2019年春天在海德公园的蛇形桥开业,可以看到蛇形湖和戴安娜王妃纪念喷泉。它的设计是为了创造一种引人入胜的体验,它反映了邻近的蛇纹画廊以及蛇纹画廊的遗迹。这座建筑的外形是由一个雕刻的铜质屋顶所定义的,它的巨大而起伏的形状将蛇纹湖的曲线作为离开的起点。

The new landmark cafe opening on the Serpentine bridge in Hyde Park in spring 2019 will have views towards the Serpentine lake and the Princess Diana Memorial Fountain. It has been designed to create an engaging experience, reflective of the neighbouring Serpentine Sackler Gallery and the legacy of the Serpentine Gallery pavilions. The building’s form is defined by a sculptural brass roof, whose dramatic, undulating shape takes the curve of the Serpentine lake as a point of departure.

蛇形桥咖啡馆 ©Luke Hayes

Mizzi Studio也从日本建筑中汲取了设计海德公园咖啡馆的灵感。对于屋顶,它将宝塔的特色屋顶转化为一种更加趋于流线的形式,而传统上在日本茶馆看到的窗户影响了分隔展馆玻璃的一系列水平竖框。mullions创造了一个半透明的开放空间,室内外模糊的界限,使建筑与它的环境和谐共处。

Mizzi Studio has also drawn inspiration from Japanese architecture for the design of the cafe in Hyde Park. For the roof it has translated the characteristic roofs of a pagoda into a more fluid form, while the windows traditionally seen in Japanese tea houses have influenced the series of horizontal mullions that divide the glazing in the pavilion. The mullions create a semi-transparent open space where the boundary between indoors and outdoors is blurred, enabling the building to coexist harmoniously with its environment.

Project Data

Project Name: Retail kiosk
Client:Colicci
year:2018

项目信息

项目名称: Retail kiosk
项目客户:Colicci
竣工年份:2018