感设计网

拥有高质量内容的建筑设计与室内设计行业门户网站

Luuwit 公园休闲亭 | Skylab Architecture

Skylab Architecture与2.ink Studio合作,在波特兰东北部的一个街区建造了一个占地16英亩的公园,在此之前,该街区没有充足的公园空间。

客户
波特兰公园和娱乐
地点
俄勒冈州波特兰市

完成日期
2017年 
空间设计:
Skylab Architecture

公园的项目元素是通公园的项目元素是通过一系列公共开放住宅和与项目设计顾问组正在进行的会议来与当地居民协调发展的。公园的开发将引入一系列新的活动,包括社区圆形剧场,野餐庇护所和厕所,狗带区,大型社区操场,互动水景,停车场,步行道和社区花园。折角形式影响的三角山峰周围的群山,印第安人木板房子,和河钓鱼平台。

The park’s program elements were developed in coordination with area residents through a series of public open houses and ongoing meetings with the project’s Design Advisory Group. The park’s development will introduce a wide range of new activities onto the site including a community amphitheater, picnic shelter and restroom, off leash dog area, a large community playground, interactive water feature, parking areas, walking paths, and community garden. The folded angular forms are influenced by the triangulated peaks of the surrounding mountains, Native American plank houses, and river fishing platforms.