感设计网

拥有高质量内容的建筑设计与室内设计行业门户网站

猫头鹰溪别墅 | Skylab Architecture

建立在物理场所可以加深朋友,家庭和自然世界之间联系的理念之上。

地点
科罗拉多斯诺马斯
完成日期
2015年

建筑&室内设计
Skylab Architecture
面积
4,200平方英尺。


Owl Creek Residence(猫头鹰溪住宅/别墅)坐落在山坡上,坐拥斯诺马斯山(Snowmass Mountain)的全景,建立在物理场所可以加深朋友、家庭和自然世界之间联系的理念之上。通过将结构直接锚固到地形中来解决初始场地挑战和坡度约束。
Perched on the hillside, with panoramic views of Snowmass Mountain, the Owl Creek Residence was built on the idea that a physical place can deepen the connections between friends, families and the natural world. Initial site challenges and slope constraints were solved by anchoring the structure directly into the landform.

在Owl Creek,为几个家庭建造了一个独立的独立住宅。此外,一系列小屋般的公共区域聚集在一起,营造出一个既亲密又开放的空间。自然光是一个不变的考虑因素,每一个都是为了最大限度地减少与室外的视觉分离。这个全天候的山区度假胜地旨在为社交关系充电,并重建与崎岖的落基山脉景观的连接。

At Owl Creek a single shared, stand-alone home was built for several families. Additionally, a collection of lodge-like communal areas are clustered together, creating a space that is both intimate and open. Natural light was a constant consideration, with every effort made to minimize visual separation from the outdoors. This all-weather mountain retreat is designed for recharging social relationships and renewing connections to the rugged Rocky Mountain landscape.

室内设计有一系列共享空间,拥有舒适,小屋般的感觉,设计为开放而亲密。大面积的玻璃确保视野不会受到任何方向的影响。

The interior features a series of shared spaces that have a cozy, lodge-like feel designed to be open yet intimate. Large expanses of glass ensure that views were not compromised in any direction.

通过将结构锚固到地形中,严格的高度限制和场地的坡度限制变成了优势。该结构通过两个主要立面构成强大的视野,最大限度地提高了与各个角度景观的视觉联系。框架和形式的战略决策可以提高效率和功能效益,包括带有汽车装饰的三角形结构钢框架,通过预制最大限度地降低成本,以及用于移动水和雪坡的屋顶坡度。

The strict height limitation and slope constraints of the site turned into an advantage by anchoring the structure into the landforms. The structure frames powerful views through two principal façades, maximizing the visual connection to the landscape at every angle. Strategic decisions in the frame and form allowed for efficiencies and functional benefits, including a triangular structural steel frame with car decking to minimize costs through prefabrication, and a roof slope to move water and snow downslope.