感设计网

拥有高质量内容的建筑设计与室内设计行业门户网站

Ura Window Display Ura创意窗口服装店

感谢来自 JA!studio 的分享 | Thanks for share from JA!studio.

西班牙 圣塞瓦斯蒂安 | Donostia, Spain

Ura店面
店面 @ Pablo Axpe

Ura Window Display以Ura雨衣为特色。在巴斯克语中,“Ura”意味着水。

Window Installation featuring the Ura raincoat. In the Basque language ‘Ura’ means water.

RUA天花板细部
天花板细部 @ Pablo Axpe

14件防水雨衣悬挂在7个双金属结构上

巧妙地放置在商店的天花板上,模拟水滴。因此,顾客的注意力直接被吸引到产品上来,为顾客创造一个积极的环境。部分隐藏的细节,如定制的碳纤维杆支持,已被设计,以达到最佳的形状为每一件夹克编号相关的钥匙扣连接到悬挂系统,使安装的外观像生产线。

Fourteen waterproof raincoats are suspended from seven bicompartmental metallic structures 

strategically placed on the ceiling of the store simulating drops of water. The shoppers’ attention is therefore drawn directly upwards to the product creating an inmersive environment for customers. Partially hidden details, such as bespoke carbon fiber rod supports, have been designed in order to achieve an optimal shape for each jacket which are numbered correlatively by a keychain attached to the hanging system giving the installation the appearance of a production line.

碳纤维支架
碳纤维支架 @ Pablo Axpe
碳纤维支架
碳纤维支架 ©Pablo Axpe

“Ura”通过结构和产品之间的动态互动来考虑个人和消费主义之间的关系。群体/个人与实物之间的社会互动正在发生变化,因此,创造吸引和吸引潜在购物者的购物体验很重要。除了一个不寻常的金属结构的概念和设计,这个窗户装置最有趣的一个方面是它占据了一个非常规的位置,从天花板悬在与眼睛水平的上方。虽然这不是展示产品的最商业化的地点,但它与照明的使用(项目的关键元素)一起,吸引并将购物者的注意力集中在产品上。使用间接照明是为了避免尴尬的阴影,并提供了一个虚无缥缈的氛围。一个干净的排版框为路人提供了一个窗口,让他们了解服装的编辑风格。

‘Ura’ considers the relationship between the individual and consumerism through the use of a dynamic interplay between structure and product. The social interaction between groups / individuals and material objects is changing and, as such, it is important to create shopping experiences that attract and draw in potential shoppers. Aside from the concept and the design of an unusual metallic structure, one of the most interesting aspects of this window installation is its occupation of an unconventional location, suspended above eye-level from the ceiling. Whilst this is not the most commercial location in which to display a product it is, along with the use of lighting, the key element of the project, drawing and focusing the attention of shoppers on the product. Indirect lighting is used in order to avoid awkward shadows and provides the installation with an ethereal atmosphere. A clean typography frames the window for passersby to gain editorial insight into the apparel.

护套编号系统细节
护套编号系统细节 @ Pablo Axpe
夹套生产线细节。
夹套生产线细节 @ Pablo Axpe

Project Data

项目面积: 45 m2

项目地点: Garibay 22, 20004 Donostia-San Sebastián.

完成时间: October 2017

项目参与者

客户: Loreak 

创意方向: Ion Ander Beloki
作品制作: Diana Gorostidi & Ana Sistiaga architects

项目摄影: Pablo Axpe

Project Data

Floor area: 45 m2

Location of project: Garibay 22, 20004 Donostia-San Sebastián.

Completed: October 2017

Project credits

Client: Loreak 

Creative Direction: Ion Ander Beloki
Production: Diana Gorostidi & Ana Sistiaga architects

Photographer: Pablo Axpe

LEAVE A RESPONSE