感设计网

拥有高质量内容的建筑设计与室内设计行业门户网站

Wild Ginger开放式餐厅 ©Benjamin Benschneider

Wild Ginger餐厅

感谢SkB Architects 的分享 | Thanks for share form SkB Architects

美国, 西雅图 | Seattle, United States

Wild Ginger开放式餐厅 ©Benjamin Benschneider
Wild Ginger开放式餐厅 ©Benjamin Benschneider

华盛顿设计公司SkB Architects为Wild Ginger餐厅设计了的外观和视觉,其将Wild Ginger的餐饮空间与丹尼三角区(Denny Triangle)连接建在一起,作为设计主要出发点。将亚洲的文化影响与当代设计相融合,为享受美食和聚餐创造优雅而又随意的精致场景。该位于丹尼三角区的Wild Ginger餐厅共有428㎡,将组合了餐厅的餐位、展览餐厅、和酒吧座位可提供140人同时用餐 。该餐厅将成为于1989年后在西雅图市区开业的第三个全方位服务的Wild Ginger。

Wild Ginger’s new Denny Triangle location builds upon the look and feel that SkB Architects developed for the recently completed Wild Ginger at Lincoln Square in Bellevue, Washington (USA). The design captures an aesthetic that merges Asian-inspired cultural influences with contemporary design to create an elegant, yet casually sophisticated setting for the celebration of food and friends. At roughly 4,600-square-feet, the Denny Triangle location will seat 140 in a mix of formal dining, exhibition dining, and bar seating. The restaurant will be the third full-service Wild Ginger, which first opened in downtown Seattle in 1989.

对于Denny Triangle来说,这个设计延续了餐厅品牌的发展,利用大量的产品来捕捉一种多余而自然而又丰富而精致的美学。木板条,边缘翻转,漂浮在酒吧区域上方,以确定餐厅内的区域及其二十英尺高的大型天花板。来自Bocci的80个手工制作的球形灯悬挂在中央杆上方的定制钢制电枢上,悬挂在上方20英尺高的天花板上。这种强烈的空间元素有助于定义空间并减少音量感,同时从餐厅内外吸引眼球。通过与厨房的直接连接进一步提升用餐体验,厨房的能量可以渗透到酒吧区域,反之亦然。

For Denny Triangle, the design continues the evolution of the rest­aurant’s brand, taking advantage of the large volume to capture an aesthetic that’s spare and natural yet rich and sophisticated. Wood slats, turned on edge, float above the bar area to define an area within the restaurant and its twenty-foot-high voluminous ceilings. 80 handmade globe lights from Bocci are suspended above the central bar on custom steel armature that hangs from the twenty-foot-high ceiling above. This strong spatial element helps define the space and reduce the sense of volume, while at the same time catching the eye from both inside and outside the restaurant. The dining experience is heightened further by the direct connection to the kitchen, which allows energy from the kitchen to permeate the bar area and vice versa.

透过吧台,看到由建筑师设计的悬臂定制灯具 ©2018 Benjamin Benschneider
透过吧台,看到由设计师设计的悬臂定制灯具 ©2018 Benjamin Benschneider
从更私密的用餐空间到酒吧。 ©Ben Benschneider
从更私密的用餐空间到酒吧。 ©Ben Benschneider
 从酒吧进入开放式厨房 ©Ben Benschneider
从酒吧进入开放式厨房 ©Ben Benschneider

负责该项目的首席设计师兼负责人Kyle Gaffney表示,“Bellevue的位置为该品牌当代东南亚风格的设计语言奠定了基调。在丹尼三角,我们建立在这种语言的基础上,而不是逐字复制。与Bellevue的街道位置相比,Denny Triangle酒吧提供更多的中心特色。真正的一个视觉灯笼向角落位置两侧的邻居招手。“

Kyle Gaffney, lead designer and principal in charge of the project notes, “the Bellevue location set the tone for the brand’s contemporary Southeast Asian-inspired design language. At Denny Triangle, we built upon that language without copying it verbatim. The bar at Denny Triangle offers much more of a central feature compared to the street-front location in Bellevue. Truly a visual lantern beckoning out into the neighborhood on two sides of the corner location.”

整个过程都使用天然材料,包括印度尼西亚木材,用于桌面和酒吧台面; 真皮座椅; 铜版用于墙板; 包裹厨房区域的凿刻花岗岩砖; 和哑光抛光混凝土地板。手绘有机形状的图形装饰在餐厅内的选定墙壁。在季节性天气期间,带顶棚的小型庭院将扩大空间。沿着外部窗户墙壁的罗马色调可视地参考滑动屏幕,并在功能上帮助控制餐厅内的光线。

Natural materials are employed throughout, including Indonesian suar wood, which is used for table and bar tops; leather seating; patinated copper for wall paneling; chiseled granite tiles that wrap the kitchen area; and matte polished concrete floors. Hand-painted organic shaped graphics adorn selected walls within the restaurant. A small, outside covered patio will expand the space during seasonable weather. Roman shades along the exterior window walls visually reference sliding screens and functionally help control light within the restaurant.

SkB Architects Design Team
Kyle Gaffney, lead design and principal in charge
Steve Olson, project manager
Clint Zehner, senior designer
Heather Pogue, project architect
Clint Zehner, renderer

Project Team
SkB Architects (interior architecture and interior design)
SSF (structural engineering)
McKinstry (mechanical/electrical engineering)
Stantec (acoustical engineer)
Hoffman Construction (contractor)
San Juan Ventures (craft/fabricator)

Materials
Storefront system (Benson)
Windows (Benson)
Solid surfacing (Richlite, Laminart plastic laminate, Stone Source marble, chiseled granite, Indonesian suar wood)
Lighting (Bocci, Lambert & Fils, Neri & Hu)
Start date/Completion date:July 2017/July 2018
Location:2202 8th Avenue, Seattle, Washington, United States

LEAVE A RESPONSE